здоровье и красота

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » здоровье и красота » Тестовый форум » Як лікувати нежить?


Як лікувати нежить?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Доброго дня усім. Народ, розкажіть, хто як лікує нежить. Я тут трохи захворів. Поки вихідні, треба одужати, тому що у понеділок на роботу треба йти здоровим. У нас бояться ковіду, та з симпотомами застуди не пускають на роботу.

0

2

Правильно роблять у вас на роботі, що хворих не пускають. Особливо якщо у вас робота з людьми. А то й самі хворіють, й людей заражають. Зараз дуже багато хворих на застуду та грип.

0

3

Я не зрозумів, що вам треба лікувати? У вас застуда, та нежить. Лікуйте свою застуду, а нежить й сам пройде. Віз застуди треба приймати противірусні препарати. Та пити більше рідини.

0

4

Як лікувати нежить? Якщо у вас закладено ніс, то зараз є багато судино звужуючих препаратів. Наприклад, є недорогий український препарат Нафтізін. У аптеці Рецептіка у Луцьку https://receptika.ua/ua/luck  він коштує сорок гривень. Він продається пoлieтилeнoвoму флaкoнi  вже дoзaтopoм-крапельницею. Але такі препарати не лікують, а просто знімають закладеність носа. З лікувальних препаратів є хороші крапельки Піносол. У мене, наприклад, він завжди стоїть вдома на випадок застуди.

https://i.postimg.cc/C1NHVjXM/19-04-2022-202003.jpg

Отредактировано Гильетина (2023-01-20 19:30:27)

0


Вы здесь » здоровье и красота » Тестовый форум » Як лікувати нежить?