здоровье и красота

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » здоровье и красота » Тестовый форум » Що носити з одягу в офіс?


Що носити з одягу в офіс?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Вічна для мене проблема, що купити з одягу для того, щоб в офісі відповідати своєму стилю та зберегти рамки дрес-коду?! Список одягу дуже малий, але його поповнити вдалося ще одним оригінальним варіантом. Все завдяки статті в новинах http://uzinform.com.ua/news/2022/01/21/191824.html, а також грамотним рекомендаціям як від автора, так і від консультантів магазину, що обговорюється. Раджу не проґавити можливість стати оригінальною завдяки вітчизняному виробнику та практичному магазину вишитого одягу.

0

2

Хорошо что у нас дрес кода нет, ходи в чем хочешь, хоть в спортивных штанах, главное чтобы удобно было и комфортно а от того и хорошее настроение чтобы работать.

0

3

Хорошо когда можно одеть в офис все что хочеться а не строго по дрес коду.

0

4

Да, согласна, это большая редкость когда можно в офис прийти просто в удобном утепленном женском спортивном костюме https://rozetka.com.ua/genskie-sportivn … teplennie/ а не в платье или еще в чем то что соответствует заданным стандартам.

Там где работает моя сестра, на работу можно приходить в чем хочеться.
Жаль что у нас не так.

0

5

pirmi написал(а):

Хорошо когда можно одеть в офис все что хочеться а не строго по дрес коду.

Коли я бажаю поповнити свій гардероб черговою трендовою моделлю, яка підкреслить гармонійність будь-якого образу, то обов'язково звертаю свою увагу модельний ряд інтернет-магазину Saraffan. Щоразу асортимент каталогу мене вражає, а ціни та висока якість приємно дивують. Оскільки вже не перший сезон тренд на шовкові сукні https://saraffan.com.ua/product-categor … shtuchnyj/ має попит серед сучасних модниць, то і я вирішила собі придбати онлайн  цей вельми практичний, стильний і, як не парадоксально, зручний елемент одягу. До того, у зв'язку з підвищеним попитом на цю частину гардероба на сайті є на вибір максимально різноманітні як за формою, так і за матеріалами сукні, що дозволяє підібрати модель під будь-який випадок.

0


Вы здесь » здоровье и красота » Тестовый форум » Що носити з одягу в офіс?