здоровье и красота

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



авто

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Добрый день, где можно посмотреть новинки в авто мире?

0

2

Приветствую, ну вообще я предпочитаю почитать перед сном новостники, и тебе могу посоветовать вот тут почитать автоновини україни. На сайте очень много интересных статей, так что ты можешь смело заходить и саморазвиваться)

0

3

Друзья, ища мета на эвакуацию в Киеве обратитесь в https://city-bus.rent/buses-41-50-seats/ Нам их знакомые посоветовали. Удобная перевозка людей...

0

4

А я хочу із вами поділитись контактами фахівців страхової компанії "Країна", де я застрахував свою машину. Дізнатись всі подробиці про автострахування у Запоріжжі можна на сайті krayina. По ціні і оперативності надання послуг мене все влаштувало. Рекомендую.

0

5

Купил для автомобиля сумка холодильник в машину  Giostyle Bravo 12V 21 л .Объема вполне достаточно для нескольких бутылок и продуктов. Температуру сохраняет до 12 часов .
https://content.rozetka.com.ua/goods/images/big_tile/27834466.jpg

0

6

Для нас також був пріоритетом перевізник, який здійснив би перевезення з одного міста в інше, зокрема обрали Німеччину як оптимальну локацію. Завітавши на офіційний сайт нам запропонували рейс Ганновер-Чернівці https://euro-travel.com.ua/germany/hanover-chernivtsi, а все тому як зручна відстань та авто повністю підходило під наш вантаж. Не думав, що ціна буде такою вигідною, але за фактом так і вийшло, а продукцію доставили у зазначені терміни, навіть не дивлячись на невелику затримку на митниці.

0

7

Нам, когда нужен трансфер в аэропорт, берем в аренду автобус на 15 человек https://city-bus.rent/minibuses-12-18-seats/ Отличный перевозчик. Всегда помогает с логистикой.

0